Bakterier frodas i värme

Dag 2 på Republik.

Jag har nu officiellt bytt namn på The Scientist till den Onda pojken. Jag trodde att vi hade rätt ut saker. Men han lyckas bara göra allt värre och värre och värre för varje gång jag umgås lite för länge med honom. I am shocked. Allt blir bara absurt in a BAD way.
Han dök inte upp på fredagen och lovade att vi skulle ta sällskap på lördagen till grillfest vid tekniska. Detta hände inte och nu blev det lite droppen. Droppen som rann över whiskey flaskan och in i min mun vid tre.
Mitt ex ringer upp mig och jag förklarar sluddrigt att jag inte är så nykter.

  (Jag full på Jack)

Efter mycket om och med så tar jag mig ut till tekniska på egenhand då Onda pojken endast ger mig en "vägbeskrivning" och sen är det tyst.
Efter något mer om och men så kommer jag dit och frågar vilken port det är. 14 får jag till svar. Jag letar efter porten och ser ingen 14, därför att det inte finns någon 14. Efter att onda pojkens mobil dör, då jag frågade om vart den där porten egentligen fanns och om det här möjligen var den sämsta väg beskrivningen i världen, så messar jag honom att nu skiter jag i det här och börjar gå därifrån.
Blev sen upphämtad på vägen och tydligen så
Oj, nej, det fans ingen 14 det var nåt annat jäkla nummer.
Så upp på våning 20 och det är mycket möjligt att det faktiskt är sthlms bästa utsikt.
Så grilla, musik, chips och öl. Onda pojken mitt ex och hans tjej och onda pojkens övriga kompisar.

Några timmar senare så trillar det ut ungefär ett gäng på sex st. kineser/japaner som frenetiskt tittar ner och fotograferar. Jag ligger dubbelvikt över bordet av skratt och alla tittar på mig och frågar vad som är så roligt.

Vad jag fann intressant var att efter att ha druckit mig full på whiskey så blev jag relativt nykter av att dricka öl. Jag funderar på om systemet har fuskmarkerat sin öl. Fast i så fall går det väl ända tillbaka till produceringen av öl ner i burk.


Vi kommer in på området och hinner se Spetsnaz sista låt, efter de och några karate rund kickar mot mig som inte var så uppskattade senare....  Men jag muckade grälet och antar att jag får stå för konsekvenserna och har alltid sett det som andras skyldighet att ge mig en win istället för att bråka tillbaka, men nej. Så jag gömde mig bakom exets girlie.
Sen snackade jag och Onda pojken med Henrik från Yvonne
(som har spelning på Debaser Medis, Lördagen den: 7 juni.)

Han var riktigt trevlig. Onda pojken stod som helt frälst och försökte referera till någon skiva som jag inte tror att jag har hört. Han pratar på om hur det måste vara den mest välproducerade utav skivor som han hört eller något liknande och Henrik står och himlar lite leende med ögonen och säger nåt i stil med; "Esch, det kan jag väl inte tänka mig."

Vi pratar klart och sen är det tid att se Covenant som var rätt okej.

Någonstans i allt partymingel så letade jag mig ut till Prästdotter och dom andra. Alla hälsade på varandra och sen gled vi in på Allhuset där det var riktigt varmt.

Väl inne på Allhuset får jag en öl i handen och blir indragen i en konversation som gick ut på om Gäss kan flyga eller inte. Nils Holgersson etc etc. Pojken mitt framför mig var jätte söt. Sen blev jag lik förbannat urdragen ur konversationen för att vi skulle hitta någonstans att sitta. Jag hänger smått motvilligt med och placeras i ett fönster.

Mycket fram och tillbaka av dans, konversationer, öl och kedjerökande.

Slutligen går vi ut för att se Das Ich. Ett tyskt band som var riktigt bra. Påminde mig lite om Tool fast inte på riktigt samma sätt. Början var lite trölig men de va grymt när dom dragit i gång. Här försvann de flesta. Jag och Onda pojken gick längre fram för att se lite bättre.

Jag såg mig runt om på folk och ett brett leende stack ut ur mängden lite längre fram mot scenen.
Söt pojke som stod och log mot mig och det såg ut som han ansträngde sig också.
Nästan varje gång jag sneglade dit så vände han sig och log glatt.
Efter ett tag så tänkte jag att det nog inte var mig han log mot eftersom det var en hel del människor där.

När konserten var slut så stod jag och pratade lite med Onda pojken och vi började sakta röra oss över gräset bort från scenen när den söta pojken som glatt studsat runt vid scen hoppade förbi mig.

"Hej hej", sa han. Onda pojken tittade förvånat på mig och frågade vem det var.

"Så det var mig han smilade åt", sa jag glatt och så gick vi in på Allhuset.


Resterande kvällen är inte så mycket att nämna. Vad jag kan säga är att jag blev besviken på den Onda pojken (och detta är då anledningen till att jag nu igen kallar honom för ond). Vi köpte öl och satte oss vid ett bort och han pekade snart ut mitt ex "gamla flamma" som han beskrev det. Jag skulle snarare säga en i raden tjejer han hade bakom min rygg.

Jag förklarade för den Onda pojken att hon gjorde mig dåligt till mods och förklarade lite kortfattat vad det berodde på. Sen gick vi in i konsertlokalen för att titta lite snabbt om det var nå bra där.

Onda pojken vänder sig till mig och säger;

"Du kan gå om du vill, jag går in." Med de så försvann han in i folkmängden. Jag stod och funderade i ungefär precis fyra sekunder och gick ut och till tunnelbanan för att åka hem. När jag kom dit var det 24 min kvar och så smsade jag honom det. Jag gick ner och stod och väntade mina 24 min och tänkte att om han inte kommer, för då hade han sagt att han "var på väg", så skulle ja åka själv. Jag ville ju hinna med mitt sista tåg hem och jag hade ingen deal med honom att han skulle sova hos mig. Han hade redan bestämt att han skulle sova hos Snelli/Gnelli som inte dök upp den här kvällen.

Onda pojken kom.

"Du bara lämnade mig" säger han. Jag tittar mycket oförstående på honom och sen säger han.
"Det här är ....."

Och det var hon. Hon som jag bestämt tidigare sagt gjorde mig dåligt till mods för massa dåligt skit som dök upp från en tid då det ibland kändes som att jag led av någon form att schitzofreni för att jag blev så illa behandlad. Och hon var en del av det. Jag har inget längre emot att prata och komma bra överens kanske till och med inom en tid mer och mer umgås med hans nuvvarande (p ga gemensam bekantskap så kan det vara rätt skönt.) Men det här hade jag inte skrivit upp mig för och det fans ingen som helst realism i varför han skulle be mig att hälsa på henne. Tanigt hanslag hade hon också. Sen tyckte han att vi skulle sitta med henne. Jag skakade bara på huvet. Då kunde ja åka själv. Efter lite mer suck och stön från Onda pojken så klev jag av i ett "Och du tycker att jag ska tycka synd om dig då eller?"
När jag väl kommer fram till min destination så köper jag mig en hamburgare av extrem hunger och det var något av den godaste hamburgaren ja ätit på länge. Sen sömn.Republik dag1

Innan jag mötte upp Prästdotter:

  (Dom var grymt bra)

Helgen har varit kort sagt inte mer underlig än vanligt.

På fredagen var jag och prästdotter på väg till republik för att sitta och dricka lite öl i solskenet. När vi kliver på tunnelbanan så börjar två eller tre killar battla varandra. Nästan väl framme så börjar en utav killarna tejpa i taket. Jag vänder mig och han håller i en tandborste. "Direkt från tandläkaren, det är inte alla som får den lyxen." Sen kommer lugna gatan som inte tedde sig vara så lugna och röt till om att tejpa upp saker i taket får man minsann inte göra.

Jag förstår någonstans att vandalisering är fel. Men att tejpa upp en tandborste i taket känns ändå någonstans väldigt harmlöst och snällt till någon som kanske verkligen kom att behöva en tandborste den kvällen och sen få lyxen då den är oanvänd. Men nej, ner skulle den. Killen tveka till att börja med och hans kompisar började på en gång hjälpa till att plocka bort tejpen.

"Tjafsa inte emot", säger en av polarna.

"Nej! Jag vill veta varför det är fel att tejpa upp en tandborste i taket." - Tandborst tejparen.

"Herrn, det här är inte en diskussion, det ska ner nu!" - Lugna gatan.

"Nej, jag vill ha en förklaring. Det här är intressant. Varför är det fel att tejpa en tandborste i taket?" - Tandborst tejparen.

"SUCK" alla runt om kring på tåget.

"FNISS" - Jag och prästdotter.

"Nu får dom skynda på med förklaringen om dom ska av här" - Jag, innan vi kliver av tåget. Ingen förklaring på den tyvärr. Men om någon som var på det här tåget hörde en förklaring så får ni jätte gärna kommentera den.

Jag är nyfiken iaf.

Under kvällen blåste vi bubblor och gick och kissade i skogen några gånger och att kliva in i skogen var som ett helt annat typ av socialt umgänge. Fullt med folk och många stod/satt på rad.

Senare inomhus så kedjerökte jag lite för mycket. Ljudnivån var inte av denna värld. Killarna från Fattaru stod och hängde bakom mig ett tag och jag snubblande över mins två skateboards.


Celsius

Det måste ha varit minusgrader i min lägenhet de senaste kvällarna för jag kom igår på mig med att somna med en varmt stickad tjocktröja på mig, mjukisbyxorna och mina svarta fluffstrumpor. Fryser man om fossingarna så är det okej att sova med strumpor. Brukar ändå sparka av dom under natten.

Jag tror att det skulle vara varmare om balkongdörren inte var i mitt sovrum, men det är inte så att jag har så mycket att välja på just nu.

Jag får helt enkelt be till vädergudarna att det blir varmt snart istället så att jag kan våga sticka fötterna utanför täcket igen.

På fredag och lördag så önskar vi T-shirt väder till Republik borta vid universitetet tack!


Igår kröp jag ihop framför teven, jag hade hyrt film.

Fast istället för att titta på filmen jag hyrt så fastnade jag framför en av mina favorit chickflick filmer som gick på teve.

En underbar dag.

Den ger mig rysningar längs med hela kroppen. Jag älskar den. Och det ända jag kan säga med den här filmen är att förstår man inte detta när man ser den så kommer kan inte förstå det heller.
Men ikväll blir det nog filmen jag hyrde igår. Jag har inte sett "Stekta gröna tomater" och därför tänkte jag se den nu.

Jag har faktiskt en hel lista med filmer som jag måste beta av. Kommentera gärna med förslag om det koms på några.

Jag ska hem och värma tårna i duschen efter jobbet. Jag vet att det ser soligt ut. Men det är inte varmt för det. 20 grader skulle vara alldeles jätte trevligt.


Detta har hänt!

 Här är när jag upptäcker chipset. Oooh, vilket stort chips. MINE!

 Här jämför jag storleken med chipset mot ciggpaketet.

 Här jämför jag chipset med Mayas huvud. Chips huvud.


Vi lekte även Yoda ... men ja vet inte.. sen kanske.

  Ooooh.

  Mer shit utanför grovsopprummet. Piraya studerar eventuell fitness i tvättmaskin efter kebabmaraton. *Allt detta är endast the contens of my head*

 Kenny gone to the dark side.

  I morse var hissknappen till första våningen borta. Jag misstänker crazy people på ettan som har rövat bort hissknappen.
Jag är till och med övertygad då alla misstänksamma saker som pågått har befunnit sig på plan ett.
Brand, avdäckad kille i korridoren, hissknapps attackerande killen på ettan och nu hissknapps kidnappningsdrama.
Jag tror att hissknapps attackeraren bröt lös ordentligt. Det är samma hiss som gnisslar. Iiiiiiiiiii, Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii.
Jag hör det gnisslande ljudet ända från min lägenhet till och med. It scares the crap out of me!

*ScorpioneN*

I morse tog jag City tidningen på väg till tåget. Ryckte ut nöjesdelen som jag alltid gör och började att läsa serierna. Var av en va Limpan rakt igenom.

Jag gick vidare till Horoskåpet. Min var rätt tråkig så jag fortsatte läsa Skorpionen. Cracked me up!


När jag kom till jobbet så mailade jag ett litet brev till City redaktionen som jag nu väntar på svar från.


Brevet löd;


"Hej,

Jag mailar till er då jag läste horoskåpet i tidningen i morse.
Jag skulle verkligen behöva veta vad ni menar för skorpionen då det står;


"En fest blir en riktig upplevelse. Och är du inte singel har du världens chans att träffa kärleken och den håller i sig. Se framåt."

Med det här undrar jag om ni uppmanar till splittring, sidoglidning eller om detta var en enkel felskrivning.


Jag vorre väldigt tacksam för snabbt svar.


Med vänlig hälsning

Jeanette"


Jag väntar nu på svar. Om detta mail råkar komma fel så hoppas jag att dom anser att det är tillräckligt viktigt för att vidarebefordra till rätt person. Jag önskar att dom sätter det på hög prio så att jag kan få mitt svar på denna gnagande fråga.Fortsättning kanske följer....Bild dropping.

Förra helgen.

Åka tåg.
Titta jag har hittat någon annan att fota *leR*

   

Oj, Camera turned on me. Ah!
Snabb poseGula gången vid Kolingsborg.

  

De såg bättre ut utan glasögon. Blev ganska suddigt.

  


 Looking evul. haha.

I Min MusikBubbla

Det är egentligen sjukt hur fascinerande människor... inte är. Hur folk beter sig som djur under stress på morgonen. Folk får säga vad de vill om att stockholmare är dryga otrevliga och asociala och håller sig inom grupperingar. Det är mycket möjligt, men det gäller inte bara Stockholm. Det gäller världen utan att dra alla över en kant.

Jag anser mig berättigad att låsa in mig i min DiscoBubbla på morgonen om jag så känner för det så har jag all rätt.
R e s p e c t. - brukar jag lyssna på en del.

För de flesta är allt bara ett spel.

Inte upp till mig om ni gör det fel.


Jag vet inte vad det är med mig. Ibland fastnar jag i en jobbig rim fas. T.


Där är även fascinerande vad folk ställer utanför mitt grovsopp rum.Och i morse stod där en rostig säng. Varför kan de inte ställa de i sopprummet istället?

Makes no sense to me.

Ungefär lika lite som att min hiss fortfarande låter som det där jobbiga ljudet från The Ring.

Iiiiii Iiiiiiiiiii Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Fast nu kanske det här snarare tolkas som ljudet från Psyco, fast nej. The Ring är det de låter som. Inte cool. Väldigt creepy faktiskt.

My house is full of secrets.


Sommaren 2007

Här är lite bilder som söta Elli skickade över till mig.
Kolla va blek jag var. Inte för att jag brukar sola eller så, men det ser så underligt ut att se sig själv så bara.

 
 
 


När jag ändå är här och lägger upp lite bilder så vill jag bara passa på att utse de bästa partylåtarna. Top fem.

I ordning.

1. Schwab - Djs in a row
2. Baxendale - Music for girls
3. Dee Lite - Groove is in the heart
4. Pizzicato five - Twiggi twiggi

5. Alice in Videoland - We Are Rebels

En flaska Jack och Herr parfym

(Jag orkar inte göra några korrigeringar i det här. Det är vad jag känner just nu!)


Så hela helgen bestod i stort sett av att blåsa bubblor.

Eh, men nästan.


Något jag vet nu mer säkert än något annat är att man inte ska ta bussen mellan sträckan från Tjärhovsplan till Slussen. Det går fortare att gå.

Man ska heller inte sova över hos vissa människor när man ska upp till jobbet dan efter. Jag är inte helt säker på att dricka sig full, kolla på fotboll och dricka lite mer var en sån där strålande ide heller. Men det var kul i af.

Så helgen började väl antagligen någon gång på fredagen, efter det att jobbet var slut så letade jag mig ut till Masmo för att umgås med kusinen. Vi drack kaffe i lekparken och blåste bubblor med Ms Garbo.

"Titta va kul hon har" utbrast jag.

"Ja, men inte roligare än vad du har." skrattade C,J.

Vi gick på långpromenix runt masmo innan jag gled hem för att kolla på film och somna in i kuddarna.

På lördagen vaknade jag sakta och tog en lång dusch och så småningom befann jag mig ute i Hagsätra med en ny väska på axeln och nya solglasögon. Blubb blubb överallt.
Ett numera vanligt förekommande är att av de få vänner jag har kvar så ställer vissa av dem in på mig för att träffa mitt ex som ändå bara beter sig som skit mot folk. Jag förstår inte varför. Och han bör ha blivit träffad av blixten för länge sedan. Lite tårögd drog Limpan (som thank good inte har någon relation till Svinet) in mig i garderoben för att muntra upp mig lite, hon spelade även lite gitarr för mig.

En kläd hög senare så var vi på väg ut för att dricka en öl.

Vi hoppade av i slussen och bestämde oss för att promenera till Gamla Stan. Det var jätte fint ute. Vattnet skiftade i blått och svart och belysningen från Gamla Stan värmde upp oss och vi kände oss till och med lite lyckliga en stund för att allt var så fint. När vi började närma oss stationen för att plocka upp en annan vän så smällde de fyrverkerier och ja sa till Limpan att de var för oss, bara oss. Hon tittade skeptiskt på mig och tog ännu ett bloss på sin cigg.

Efter en del kringspring och förvirring vid tågstationen så satt vi på Tempel bars uteservering och drack öl och kedjerökte.

När vi skulle pallra oss hemåt så krockade vi in i massa gamla bekanta.

Vi satte oss på tåget och jag satt och snackade lite absurda minnen eller bortglömda minnen tydligen, med Plutten innan jag skulle hoppa av tåget.

Jag gick hem och borrade än en gång ned huvudet i kuddarna.


Jag vaknade upp på söndag morgonen av ett meddelande där det frågades om jag ville komma över och kramas och ta med sig någon öl kanske. Jag började att svara med ett "va?!"

Sen fick jag ett mess där det frågades om jag ville komma över och leka Festival i Vitan. Vilket jag tyckte lät kul så jag tog mina bubblor, en öl och en hel flaska Jack och åkte över. Vitan blev det inget, istället satt vi och lyssnade på musik, drack Jack och blåste bubblor i köket.

Snart tog ciggen slut och jag fick bege mig ut på en fyllepromenad iförd ett par tighta grå jeans, svart shorta med en pinuppa på ryggen, svarta trasiga Converse och jätte solbrillorna. Detta var mitt klädval för dagen btw.

Så jag kommer till affären och dom har bara den ölen jag ville ha i Light så jag står och velar ett tag och tar tillslut lightölen i tanke om att det väl inte kan smaka så annorlunda. Jag hade fel!

Jag plockar på mig chipspåsen, allt var väldigt svårt och hitta, gångarna var väldigt smala. Det fick inte plats två personer i samma gång på samma gång, då fick man backa ut och ta en annan väg. Men slutligen står jag i kassan och ska dela upp betalningen och tappar kort hit och dit.

Jag kommer ut i den gassande solen, helt härligt och försöker tända en cigg medan jag vinglar mig tillbaka.

Sen moffa vi chips och glass. Jätte god glass.

Jag önskar att jag hade en frys.

Så vi kollade på Aik matchen och förstå att jag aldrig tittar på sport. Jag lotsades vara intresserad och hela början av matchen var jätte segt tråk seg tråkig. Men dom satte två mål på slutet och det är nog första gången jag hejjar på Aik och dom vinner.

Sen blev det vidgande av musik kunskaperna och lite... inte god öl och mer bubblor i köket innan vi beställde pizza och senare blev det film.

Jag ville se "It´s all gone Pete Tong" En gång till och började nynna på introlåten. Jag såg på honom att han drogs med. Men han envisades om att vi skulle se nåt som jag inte hade sett. Jag anser att allt detta kvittar eftersom han alltid somnar när vi kollar på film.


Natten var en bitch. Man ska inte sova bredvid alkoholiserade karlar. Dom rör för mycket på sig.

Jag sov inte mycket men en och annan blund antar jag att jag fick.

På morgonen fick jag låna en väldigt orange röd gul T-shirt. Kändes väldigt weird med så mycket färg så tidigt på morgonen. Sen tyckte jag att det skulle vara en bra ide med en skvätt parfym på mig då jag förmodligen luktade lite alkohol. Men ne he. De skulle jag inte gjort då det framkallade en huvudverk ur dess like.

Herr parfym är jätte trevligt på "herrar" men inte på mig. De va jätte jobbigt.

Något annat som kändes skapligt förvirrande var vädret. Det var en galen sol där ute, men när jag väl kom ut höll jag på att förfrysa.

Så begav jag mig till jobbet, på bussen och jag skulle verkligen, som jag sa tidigare, gått från Tjärhovsplan. Det är inte kul att stå i kö när man ju skulle vara lite tidig till jobbet.

Segt morgonmöte som vanligt. Hur kommer det sig att alla rör sig i slow motion? Och hur kommer det sig att folk helt plötsligt känner för att vara helt jäkla ¤#!!%/!#=?)/(#!%!!

Jag är arg!

Jag var glad och helt okej med världen, men nu är jag arg!


Tales of a librarian

Igår gick jag igenom min kyl för att rensa ut lite då jag inte ätit utav vissa saker på länge. När jag var klar så kliade jag mig lite förnurligt i huvudet över frysfacket i min kyl. Där jag för någon tid sen lade in ett litet paket med smördeg då det var det enda som fick plats där. Nu har jag inte hängt i dessa kretsar på väldigt länge så med lite men men så fick jag upp luckan till frysfacket och då jag redan satt på golvet så var det ingen ide att vika sig.

Den hade fryst fast.

Jag tog flam en matkniv och började hacka lite i snön för att få loss den lilla förpackningen men det kändes lön löst och jag kunde inte sluta skratta över absurdheten. Att det enda som gick in i min frys frusit fast. Och då jag gjorde illa fingret mer än vad jag gjorde nytta så lät jag det vara.


Igår var jag i skivbutiken och inhandlade tre nya skivor var av en hade varit kanon bra för ca 5 år sen då jag hörde dom första gången. Och var av en av dem inte verkar fungera, så jag ska tillbaka till skivbutiken efter jobbet och se om det går att lösa på nåt sätt.

Men det roligaste var igår när jag inhandlade skivorna.

En av dem var Tori Amos och en skiva som hette Tales of a librarian.
Den är riktigt bra, men efter att lyssna på den andra gången så började jag känna att det lät lite som Jewel. Fast gladare än hennes tidigare skivor.
När jag skulle betala så stoppade han i kassan skivorna i fodralet och sa något jag inte uppfattade.

"....va?"

".... Jag skulle bara kolla så att du inte kom hem med nån skiva med Per Gessle."


Cracked me up.


"Haha, hej då!"


Nästan klämd mellan Lastbil och buss.

Thats right! Jag blev nästan mos mellan en lastbil och en buss på vägen in till jobbet idag. Precis utanför entren. Inte nog med det så har även mitt passerkort gått ut. Och inte minst så har jag blivit förkyld sa. Döende.

Men jag tänkte ändå backa nån dag och lägga upp lite fina suddiga och etc bilder från Onsdagens spelning på Debaser.


 


 
Det var det som var någorlunda bra som jag lyckades få från konserten. Sen fortsatte det med soft häng på Uteserveringen.
Ducka!Suddigt Kamerakrig!Hanging out.

 

Recension*Jag vaknade upp klockan sex i morse och när jag försökte öppna ögonen så kändes dom som två smärtfyllda skärsår. Ont. Smink på kudden. Trött. Snoooz.

Det blev inte allt för sent igår och det blev inte hänsynslöst drickande.

Det blev en släng Jack innan jag gick ut, två öl, en underbar konsert och en ny inköpt skiva som jag ger en Stor Smiley och en Wink* med guldstjärna i hörnet.

Jag är ledsen, men det blir inga bilder där ifrån idag. Återkommer med lite imorgon istället.

(Bilden är dock inte från igår. Lånade från Google)


Me and Jack


Tops och Aceton

Världen har gått emot mig. Men det är ingen ovanligt.
Folk är dock Asholes!


Ett tomt svart hål.


Fukost | Kaffe | Skärpa till mig!

Jag lever hellre ensam än ett liv i förtryck. Jag orkar inte det längre och jag tänker inte ta det.
Enough is enough.

Jag är en loser baby

På måndagar har jag min teve kväll för mig själv. Klockan nio tittar jag alltid Alltid på 2 and ½ men. Jämt! Dubbelavsnitt. Det är bara jag och jag myser ihop mig i sängen framför teven efter att ha ätit middag. Senaste måndagarna i rad så har det blivit sill, klyftpotatis med champinjoner och gräddfil och gräslök. Mums.

De flesta kanske har sina Onsdagar med Gray´s Anatomy som nu hoppar i sitt visande av avsnitt eller tisdagar med House. Inte!? Vad tittar ni på för skit program då!!!!?


Så i af. Jag och 2 and ½ men på Måndag kvällarna. Och vad händer.

Det puckade uppfinnandet av sporten är vad som händer. )#!!#?!¤`?!¤ va solar? !!! Ahh. Hatar sport. Jag skulle inte hata sporten om dom inte hade behovet av att visa det året om och på alla kanaler. Jämt ska dom interfera med mina teve kvällar. Det är inte cool.

På sommaren fotboll och på vintern hockey. Jag har inget emot Ishockey. Men jag vill inte att dom ställer in / skjuter upp min teve kväll för att visa aggressiva karlar som inte kan hantera sina känslor och tar ut det över varandra. Det är som att se ett gäng neandertalare på skridskor. Har ni sett hur dom ser ut när dom tar av sig hjälmen?! Dom har ju fan inga tänder. ^ ^


Men teve 6 vet hur jag vill ha det. På text teve var det på tal om att förstöra min kväll genom att bara visa ett avsnitt. Ahh! What!? No! Can´t be! And it wasnt. Berättar rösten på teve förklarar vänligt för mig att dom funderade på att bara visa ett avsnitt av min serie men att dom valde att ta bort ett avsnitt av Earl istället. Jag gosade glatt ner mig lite extra men känner mig fortfarande krängt på mina rättigheter då Sporten tar över teve. Förlängningar, eftersnack. Uppskjutning, inställning av program. Jag gillar 6:an. Jag känner att vi förstår varandra. Film film film. Komedi komedi komedi serier. Sköna avslappnade kommentarer i mellansnacket om bla privata shit etc. Roliga film/serie reklamfilmer. Jag ger cred till dom. Jag tror att det var 5: an som började försöka med detta. Minns svagt några sekvenser ur filmreklamer från förr. Men det är 6:an som har lyckats med det. Jag älskar er och ni älskar era tittare.

Jag tycker liksom att det är okej att ettan och tvåan tar hockeyn och fotbollen. Men det känns som att dom skiter i att ta på sig den skyldigheten på senaste. Istället börjar kanaler som 6:an 5:an (?) Ta på sig det istället. Whay? Tittar siffror. Jag kan gå igenom gula sidorna, ringa hem till folk och förklara för dom varför dom ska titta på 6:an om ni lovar att ta bort sporten. Jag behöver en kanal utan sport.

Jag är inte jätte förtjust i ring in programmet heller. Men det går oftast på dagen när jag inte är hemma så det är okej med mig.Leka tittut på Pendeln med Ms Garbo är kul. *leR*Alice in VideolandImorgon spelar Alice in Videoland på Debaser Slussen. Väntat länge på att få se dom Live igen så de ska bli kul. Missade sist dom hade spelning där.
Fick nys om dom första gången då en kompis till mig drog med mig på spelning med dom på Studion i Fagersta. Fagerstas uteliv kan man ju inte kalla avancerat precis så det var riktigt kul att få se något sånt där.


http://sv.wikipedia.org/wiki/Alice_in_Videolandimage62


Förortskonst lite gran iaf

I helgen så var jag ute och fotade en del eftersom jag haft lite tid över till det och jag kom hem med en del bilder på mig själv.. huh, what!? Ops... aja.

Men även en del förortskonst. Wicked fun. Jag ska se till att fota lite mer så att jag kan lägga upp mer bilder.

Idag blir det till att dela med mig av detta.


image56image57image58


Eh... ja, de va länge sen jag fick leka med kamera. Har inte så mycket kul att fota hemma... eh... etc. Ahh! Eaten by zombies!


image59

Sumbyberg. Jätte fluffit och fint att titta på när man går över torget. Det kändes extra mysigt att det var kvar även idag när ja va på väg till jobbet imorse. Bubbel/Jakozi.


          
 


Okej, nu verkar det inte gå att lägga upp mer bilder för idag. Den strejkar så ja får väl ta lite av det andra imorn. Sorry. Aj trajd.


Solstrålar.

Här om dagen förlorade jag motivationen.
Och när jag säger att jag förlorade den så är det inte som för er flesta som relaterar det till att kanske tappa bort en 20 lapp eller i värsta fall mobiltelefonen. För mig så är det som att tappa hanväskan med nycklar, plånbok och mobiltelefon på fyllan, glömma bort vart jag bor och vakna upp på en parkbänk med baksmällan som är ur denna värld medan jag måste processa all denna information samtidigt som jag hittar mig själv liggandes bredvid en uteliggare som stinker 50 års fylla.

Nu har inget av detta som tur är hänt ännu. Men om det skulle hända så är det vad jag skulle jämföra med att tappa motivationen.


Jag med en lyckat sprucken läpp, bakfull etc.
RSS 2.0