Old stuff

Här kommer lite gamla bilder igen och den här gången från i våras har jag för mig. Lånat av min kollega på jobbet.
Det här är från när vi var på Releaseparty på Snotty. Det var trevligt cosy som det alltid är på Snotty.

 
( Lite taskig hållning där på ena bilden kan jag väl hålla med om. Men vad gör man när man blir fotad lite i smyg?)


Lite poser tillsammans på mig och Soffi, det tog fler bilder än man kan tro för att få till bara de här två. Sen blev vi även fotade med tre mobilkameror där de satte den ena telefonen bakom den andra osv. De va lite kul faktiskt. Sen började vi prata lite med dom och då ville de givetvis vara med på bild.

 Ett trevligt litet gäng.

Lite bilder från födelsedagen

Här kommer lite bilder från när jag fyllde år. Tyvärr missade jag att fota den numera legendariska födelsedagspresenten.

 

 

 


Rensar ut lite


Ja tänkte ja skulle rensa ut datan lite på bilder, men det känns så dumt att slänga bort dom helt. Så här kommer lite kul i samma stuk som ja pysslat lite med på senaste.

 

   (den var det inget särskillt med. Jätte gammal bild.)

 

nåt sånt.

Lol

Svårt att säga att man inte gillar lolcats.

Här är några av mina favoriter.

                   
  
  

Citera mera del6

"Ju mindre saker du kan leva med, desto rikare är du.

Först när man inte är bunden till något så är du fri."

 

Innehållslöst

 

Det har varit en ganska tuff berg och dalbana på senaste tiden.

För några veckor sen var terapeuten rätt orolig och jag var något för deprimerad.

Åt inte mycket, sov nästan inget, tappade intresset för allt.
Så jag blev skickad vidare till läkaren. Men innan jag hann komma dit så sken ja upp i en vecka och var som en riktigt irriterande liten glädjeboll som bara ville gnugga av glädje på allt omkring. Jag hade även en alldeles strålandes födelsedag, vilket ja aldrig tror hänt förr, inte så där iaf.

 Nu... nu har jag varit hos läkaren som tyckte att det var säkrast att ge mig medicin i alla fall. Så ja tänkte att ja kunde ge de ett försök eftersom ingenting annat verkar bita just nu.

Känner ändå att jag har kommit väldigt långt om man ser var jag var för bara ett år sen eller två.

Ja önskar bara ibland att mina tankar kunde komma överens lite bättre så att det inte blev så skrikigt där i huvudet och det skulle även vara trevligt om dom faktiskt visste vad man kan göra åt mig. Känns inte snällt att säga att "du, du har ett problem. Vi har arbetat med det här i många år och du är inte ensam om det, men vi vet inte riktigt vad som skulle fungera för att hantera det."

Suck!

Om dom inte kan komma fram till det, hur ska jag kunna göra det då?

Det är lite slitet och folk som deppar ihop omkring mig hjälper inte till direkt. No affence.

Inte det här tråkiga vädret heller. Jag föredrar när det regnar på kvällen. Ja är inte så mycket för regn under dagen, då kan det vara soligt så att man får bli lite glad istället.

Nu ska jag hem och kolla på de tre musketörerna och glömma bort alla hemskheter en stund.


LouieLouie fyller 3år.

På lördagen bar det av till Louie Louie på tre års kalas.

Jag blev lite förvånad när ja började inse att tiden gått så fort.

Stor förvåning överkom även när ja kom dit innan stängning och det var smockfullt. Så jag och tvillingarna gick till grillen för att få i oss lite mat innan vi kom tillbaka till en något mer utrymd lokal. Mys stämning med bra musik, gratis öl, söta människor som satt och samtalade om allt möjligt kul. Senare spelade ett band som jag har för mig hette TheAristocrats, super mysigt de med.

Hela kvällen var i stort sätt supermysig. De är så ja känner mig när ja känner mig lite trivsam och hemma.


   (Väldigt små och suddiga bilder, rekomenderas inte att klickas på för förstoring)När bandet hade spelat och vi suttit och konverserat lite mera och druckit lite öl så skulle vi bege oss till Debaser för mer musikdiggande och lounge drickande. Så vi gick alla i samlad trupp från LouieLouie till Debaser vilket var någorlunda svårt när man ska hålla samman en så pass stor grupp, men de va kul. Helt plötsligt, från att ha gått sist så var ja längst fram i täten och blev ombedd att sakta ner. Vadå sakta ner? Jag är ju segast i stan ju! Men av någon anledning så rullar det på ganska bra under fötterna när man har fått i sig några öl.

Jag tror att just när vi kom ner för trappan och in i kön, som var minimal, så bidrog vi med större delen av människor som var där inne iaf i början av kvällen.                                         


Tror vi kom dit vid nio och då insåg jag att jag tog min första drink klockan fyra, började dricka öl klockan halv sex eller så och nu var det dags för något lite lugnare, så det blev alkoholfria drinkar. Jätte goda.

Om Debban ska blanda drinkar så rekommenderar ja de alkoholfria mer än de vanliga.

Jag hade dittills aldrig druckit en bra drink där.
Sen kollade vi även på underligheter som på bilderna nedan.


 

Vet inte vad ja ska förklara det som. Men vad det än var så var musiken bättre än belysningen. Jag kände mig något flipprig i huvudet när dom spelat klart. Bandet efter dom var lite mysigare, men jag fick inte någon bild på dem. Sen efter det var det ju även huvudbandet, som verkade bra, men ja hade inget tålamod för att stå och titta på musik då längre så jag var mest i rökrutan och huttrade eller i lounge rummet och minglade. Krockade på en kollega.

Det var så roligt eftersom det fanns så mycket folk att prata med och om en försvann kom en annan och så vidare.


Gick från Debaser relativt tidigt anser jag i af.

Hittade en jätte lång kille som jag i af anser var sådär gulligt bohemig (om det ens är ett ord). Super mysig kille.

Vi gick upp till Götgatan och köpte kaffe och cigg. Satte oss på en liten trapp intill en av affärerna, delade på kaffet och cigg samtidigt som vi pratade om hur vattnigt kaffet var och diverse andra saker innan vi rörde oss hemåt.


Börja måla

Så, i helgen har jag inte bara spenderat nästan 1000kr på artsupply´s som ja förmodligen aldrig kommer att använda.
Ja var även i Kallhäll och hälsade på.
TwiceMe spelade på Eagle och jag har svårt för att inte säga att sångaren inte skulle lida något av lite hybris.
Men det är helt okej. Tyvärr låter det då inte lika bra som det gjorde när han spelade Coverlåtar helt själv för ca 5 år sen och det är ju tråkigt att behöva bevittna att inte mycket mer än ett band har bildats när jag iaf anser att han kunde gjort något bättre själv. Men jag förstår.

Så jag försökte prata med folk ja kom dit för att träffa:

  (Bilden är lånad från frökens facebook)

Sen råkade även jag hamna på bild. Halp!Efter en del omöjligt konverserande åkte jag hem.

På lördagen stod jag envist i kön till Debaser Medis för att se Pluxus. Det var inte lika bra som jag minndes att det skulle vara och det verkade ingen annan tycka heller underligt nog. Själv hade jag bara sett dom en gång tidigare, så ja tyckte väl att just det var lite tråkigt efter en timmes köande, jätte kallt. Brrr!
Men jag träffade två filurare i kön och det visade sig att den ena var en kollega till mig som ja inte sett tidigare.
Inte såå konstigt eftersom det jobbar otroligt mycket folk på det här stället. Men iaf. Får se om ja träffar på honom någon gång.
Åkte hem relativt tidigt till en trevligt lagom kall säng som väntade. På söndagen sov jag mest och kollade på Valley of the dolls som är en underlig film från 67´

  

Inget jag rekomenderar för vem som helst kanske och ja kan inte tänka mig att mer än tjejer skulle tänkas relatera till den här filmen på något sätt. Det var knappt så att jag kunde, men jag gillar gamla filmer så vad kan jag säga.
Den var väl ändå relativt vackert filmad. Lite smårolig. Extremt överdramatiserad skådis i rollen Neely, men så skulle det ju liksom vara på den tiden ändå.
Ja har även uppföljaren på vänt hemma. Får se om jag följer upp det här. Det är ändå en svår film att få tag på känns det som.

Och nu är jag tillbaka på jobbet igen. Och den här veckan ska jag hyra Be kind Rewind.
Förra veckan blev det Juno i brist på den. Vilket faktsikt är en film jag varmt rekomenderar för de få som inte skulle ha sett den. Jätte mysig, skrattgo (jag kunde knappt sluta iaf). En film man kan se många gånger.

  Se den igen. Ellen Page bör ha fått en Oscar för den här. Jag minns inte ens hon som fick den och jag sitter ändå uppe och kollar på sånt.

Lägenhetssök

Det här är ännu absurdare än min lunchupplevelse idag, som som jag fann underlig nog.

I min desperata jakt efter lägenhet stötte jag på en underlig annonsering om en lägenhet i Mälarhöjden. Jag markerar vissa absurda områden ifall ni skulle missa de.
Annonseringen löd så här:

"Jag är en sköttsam ,lungt alkoll,djur och rökfri kvinna ,har en 3a i Mälarhöjden som vill dela med skötsam,rök,allkol och djurfri person..Området är välldigt lungt och trevligt.Rummet är delvis möblerad, tillgång till kök,badrum och tvättstuga och hyran är 4500kr.El,tv och internetavgitf ingår i hyran (du ska ha din egen dator och ta hand om tekniske delan av uppkoplingen) och omgåande inflytning.Du behöver inte köpa heller tvål,tandkräm och diskmedel.
Ring eller maila om ni intresserar. "

Om ni inte tror mig så är länken nedan här:

http://www.blocket.se/vi/17847049.htm?ca=11_s

Morgonbesvär

För att på morgonen komma in på jobbet i tid med sin frukost och slippa gå tillbaka till koma-cafeterian och vänta ytterligare en evighet. Så måste man hinna innan de så kallade KontorsLattenördarna. Vi har olika kategorier av Lattemänniskor. Lattemammor, Lattefjortisar, mina är KontorsLattenördar. Jag ser dom ungefär som fiskmåsarna i Hitta Nemo och anledningen till att jag finner dem så frustrerande är att varje gång de står fler i kö framför mig så tar jag en risk. Hur många i kön kommer att beställa en Latte?


Sist trodde jag att jag var säker.


Två framför mig och den första börjar med att beställa en macka. När han fått sin macka så beställer han en Latte. Jag suckar ihop. Han får sin Latte efter lååång tid och går.

Sen är det hon, någon okänd människa som råkar jobba på samma kontor som mig. Och jag håller tummarna för något som går fort, men nej. Det vore inte rättvist. Hon beställer en Latte.


Anledningen till att jag kallar dem för KontorsLattenördar är för att,
Ett: de jobbar på kontor och beställer Latte till frukost eller fika.
Två: De tar extremt lång tid om alla framför mig i kön ska ha en Latte och jag bara ska ha en macka som går väldigt fort.

Tre: Jag har nog aldrig greppat konceptet av för mycket mjölk i kaffet. Beställ en Cappucino om du gillar skum.


RSS 2.0