Senaste uppdat.


Börjar känna att det kommer bli stressläsning i helgen. (Generation Kill) Lika bara att få den nya bokklubbsboken klar så fort som möjligt. Och det är ju inte riktigt vår kortaste bok heller. Vad är det med dessa tegelstenar?
Nästa gång är det min tur att välja bok och jag har redan kommit fram till vad. Det är en trevlig liten sak på kanske 200 max 300 sidor. Visserligen på engelska den här också, men det får man väl välja själv om man kanske vill läsa den på svenska om de finns en översättning.

Men nu suger det verkligen i fingrarna att få ta saxen när jag kommer hem och klippa av luggen. Ja vet att det inte kommer bli som jag kanske skulle vilja. Men de spelar liksom ingen roll när jag väl har fått för mig något.
Så blir det och sen är jag lite osäker på om jag ska slänga i en till blondering om en vecka eller så eller om ja ska göra toning redan i kväll. Ja vill ju givetvis köra på toningen.. hm.. svårt det där.

Sen blir det väl läsning för resten av kvällen och så ska jag kolla på en av de underbara serierna jag följer. Ja har ju bara tre kanaler så ja har tre saker ja försöker följa. House, Lie to me och Kobra. Sen blir man lätt smått ofrivilligt kultiverad av att bara ha dessa kanaler och inget internet då ja har köpt till mig en jätte söt liten retro radio från clas ohlsson som sällskap till mitt kök. Och jag tror många kan känna igen känslan av när man ligger bekvämt på sängen och tänkte stänga av teven, nyheterna börjar och kontrollen ligger ända borta på v- bordet. Ingen hitt. Då blir det lätt att ja får en dos nyheter inmatat i huvudet ändå. Kan de klassas som våldtäckt för ögonen? Man kan ju i för sig blunda. Men då är de ju öronen. Och hålla för öronen och ögonen på samma gång har ja inte lärt mig ännu.
Ni får gärna slänga in tips om ni har.

Jag har även planer för en om möblering. Förhoppningsvis i helgen. Står verkligen inte ut med det så som ja har det.
Jag behöver få lite ordning och förändring. Har en del planer. Återkommer med ritning. 

Ah, det var en snabb uppdatering. Får se imorn hur håret blev. Får ta en före och efter bild så får ni trycka till.
Och jag vet att ja inte har skrivit något på min nya blogg ännu och jag ber tusen gånger om ursäkt för det. Jag vill, det vill jag verkligen. Men nu utan internet så känns de så svårt att klämma in det. Jag återkommer med när jag drar igång den.
Det här var bara en liten uppdatering eftersom jag vet att ja är extremt kass på att skriva nu förtiden.


En bild säger mer eller nåt

Nu känner jag inte riktigt att ja får tiden att skriva mellan bilderna så ja tänkte att de får tala lite för sig själv.
Men jag kan i korthet berätta att vi hade en hel dag på stan. Jag och Big Red och senare mötte vi upp Wurpiz och käkade lite tappas och tog en öl, sen blev det poesiläsning på Brunogallerian .. men de va så deprimerande så vi gick vidare till Debaser och kollade på en spelning eller två. Jag köpte ett kassettband med det ena bandet. Förstå va retro!
De va en myspysdag i mysiga affärer, fik och uteserveringar och allt vad vi hittade på under dagens gång. Svårt att återberätta riktigt. Men kul hade vi också och pratade med typ allt och alla på vägen.
Ja tror även vi förvirrade en stackars kille i kassan på McDonalds. Det var inte meningen! Vi ville bara se skillnaden på en kall och en varm cheesburgare. Det var inte ditt fel.
Men å andra sidan, hör och häpna! Vi fick varma hamburgare!

 (Ja hade ingenting med detta att göra. Försvarslös fotograf, inget annat!)Jag vill även flika in en kommentar och visa upp min nya hobby. Kylskåpsmagneter.


Påskmys


Jag tänkte komplitera nu på bloggen med lite påskmys eftersom jag nu skriver så sällan.

Här kommer lite bilder från hur vår påsk såg ut i år. Eller iaf min.
Jag är vuxen nu så nej, jag får inga påskägg. Jag får köpa mitt godis själv.

(Dock blir det lite bakvänt i vad som hänt här nu, men det får vara så ändå)
Alla mina sötnosar på ett och samma ställe.
Vissa ville dock inte vara med på bild och jag ger en stor applåd till kockarna som var så duktiga och flitiga i köket.
Jag blev skit mätt! Och det var super gott.

Till och med mina grannar hade påskmys på min innergård där jag bor i förmiddagssolen.Men jag tror ändå jag får ta och separera inläggen med de som hänt.


Resterande av påskhelgen var iaf jätte mysig. På lördag eftermiddagen så gick jag till Vitabergsparken och spenderade en timme med mig själv och en bok bland alla söta popare som satt och grillade och drack bärs och umgicks.

Sen åkte jag hem. Jag hade tänkt att åka till Debban en sväng på kvällen, men de blev inte av då det var så skönt att komma hem. Så jag lagade lite mat och fortsatte att läsa istället. Det var trevligt de också.


HallÅ!

Waow! Har jag en blogg?!


Ja vet! De var sjukt länge sen jag egnade någon som helst tid till att gå in och uppdatera här och hur trist känns det inte att skriva ett sånt här inlägg då. Men jag har inget internet ... igen. Jag känner heller inte att ja bör skaffa internet eftersom de har fått mig att börja läsa mer igen och ja tittar på en och annan film ibland som jag hyr från videobutiken på folkkunga gatan som bara älskar faktumet att ja kommer dit och terroristerar dom minst en gång i veckan. Haha.

Så nu har vi officiellt dragit igång med bokklubben och redan haft vårt andra möte och ett tredje är inbokat.

Men för någon helg sen så var det första mötet då verkligen alla var med. Det var, super mysigt.

Vi var hemma hos Pija som bjöd på någon lins röra med ris som var förvånansvärt gott. Tyckte jag iaf.

http://www.calamityphysics.com/main.htm

 Det svenska omslaget.

 Alternativa omlag som även dom var coola. Men de på orginalspråk.


Boken som diskuterades var "Fördjupande studier i Katastroffysik".

Jag tycker att boken var bra. Men vi alla hade våra små saker som resulterade i omdiskuterande och även några fördjupande diskussioner kring vissa av karaktärerna som kändes överflödiga.
Det går inte ens att förklara hur roligt det såg ut när Big Red och Pija sköt över till varandra vems teori som var bäst och Pija efter en stund gick med på att hennes var nog bättre ändå. Ni är underbara helt enkelt.
Jag tackar, om så långt i efterhand, Pija för en super trevlig kväll och en hel del intressanta diskussioner som den här gången handlade mer om boken än sist.
Jag tyckte att i samtalsväg så var det ett strålande bokval och hade hoppats att fler höll med om det. Men alla har vi olika smak.

Jag minns inte riktigt om de här var en bok som vi rekommenderar vidare eller inte. De beror ju givetvis på person. Men hon var inget vidare på att knyta ihop de i slutet så ni som inte gillar att det hänger lösa trådar kring saker ska nog undvika att läsa den.
Det var dock just för att hon lät så mycket bli osagt som ja tyckte att det var intressant att prata kring den.


Jag ser iaf jätte mycket fram till nästa bokklubbsmöte som är snart. Och är jätte nyfiken på nästa bokval som är Wurpiz.
Deckare? Jane Austen?
Till nästa möte ska vi ha läst "Alkemisten". Jag är klar! Yeay!

Nu håller ja på att läsa klart slattarna på böcker som jag påbörjat och inte har kunnat avsluta av olika anledningar.
Och jag hör Big Reds fniss i huvudet över min kommentar kring det här. Men alla är vi inte lika snabba på att läsa.

Runt påsken blir det knytis och pyssel med kusinerna på fredagen, .... huh. Har inget annat planerat. En kompis kommer upp till stockholm och hälsar på vilket ska bli trevligt. Har försökt ta ledigt, men vi får se hur många det är som jobbar på torsdag om det går igenom.

Trevlig Påsk då!


RSS 2.0