Och så va julen slut.

Så ännu en gång var man tvungen att vistas med bortskämda kids och deras trångsynta perentals. Eller egentligen så är väl the don och min elendiga far de som är värst. Resten bryr jag mig inte så mycket om.
Och jag tänker inte sitta här och predika om hur julen va bättre förr när det egentligen var så att man bara inte visste bättre.
Men kvällen var lyckad iaf då jag fick sitta och vänta en halvtimme vid stationen för att mitt tåg in till stan var inställt och sedan gick jag hornsgatan ned ända till den underbara vistelsen på Debaser. Där min söta lilla vän inväntade mig glatt och bjöd mig på en drink med bottennapp. Senare tvingade jag upp henne på dansgolvet och det gick väl inget vidare, fick i princip stå där själv och dansa, vilket jag i för sig inte har så mycket emot tills jag hittade en söt pojke att dansa med. Jag insåg inte ens hur snygg jag tyckte att han var förns vi hade stått på dansgolvet ett tag, det enda som störde mig och det är verkligen det ända jag har att anmärka på, var att han inte kunde hålla tyst om mitt ex, utan var tvungen att fråga saker hela tiden.

Jag svarar gärna på frågor, but I don´t wanna rub it in.

Efter att ha blivit stött på av ett antal underliga figurer så gick vi upp en sista gång på dansgolvet till en tryckare innen vi drog oss längs fram i garderobskön där han gulligt nog plockade ut min jacka och sen promenerade hem till honom. Han spelade bra musik för mig hela natten i köket där vi kedjerökte och hånglade friskt. Länge sen jag hade så trevligt.

Uppriktigt sagt.

Dan efter låg vi i sängen hela dan och kollade på film, sjukt mysigt. Sen promenerade jag till tunnelbanan och åkte hem.


Gårdagens äventyr bestod större delen av kvällen av att jag drack kaffe och kedjerökte medan jag försökte hitta någon som var sugen på öl. Vilket tog tid. Snart ringde en vän upp som redan sagt nej, och jag åkte hem till henne innan vi rörde oss förbi Vampyer lounges mysiga grotthörn. resten av kvällen bestod i stort sett av drinkar några öl och karlar som bör ha hängt på en fotbolls pub, men sjöng allsång till The Smith´s, Stone Roses och lite annat. Katastrof om man frågar mig. Bartendern skämdes när jag beställde en öl i baren.

Sen rörde jag mig med tuben till Hagis för att kvarta hos min vampyriske vän. Och tågresan frätte sönder mina luktsinnen för all framtid. Jag som redan trodde att det var kört.

Vad fel man kan ha.


Det var julens händelser med en tuch av senaste nytt.
Next New Years.


Skrivtorka

eller ska man säga blogg torka. Jag känner att det är lite tråkigt. Men jag har ingen riktigt tid till det. Och när jag väl får det så har jag glömt vad det var jag tänkt skriva. Inte bra alls...
Nej, det får hållas tills nästa idé klick.


*klick*

RSS 2.0